A Través del Cos

per Rebecca Simpson

consciència i expressió corporal, creixement personal i creativitat

(castellano) - (English)


“La cuirassa és on el conscient i l'inconscient no es troben”  Fedora Aberastury

Aquest mètode, pioner en el seu gènere, és una perfecta fusió entre el treball corporal i el creixement personal. A Través del Cos és el resultat d'una àmplia experiència en teatre així com d'una indagació en profunditat sobre la relació entre el cos i les emocions, el cos i la psicologia.

El treball cerca tant el bon ús del cos com el desenvolupament del seu poder expressiu, tot fomentant la creativitat personal. Es creen també les condicions que permeten la percepció de lligams ocults entre habituals tensions musculars excessives, i determinats elements emocionals (l'ansietat, la por, la timidesa, la irritabilitat, per exemple) de tal manera que, amb la pràctica, tensions i emocions es van transformant.

Els cursos comprenen una gama d'exercicis diversos: sobre consciència corporal i sensibilització; sobre el moviment, l'espai i la presència; la veu; el ritme; la improvitsació. Es combinen treballs de grup amb d'altres on es treballa a nivell individual; s'incorporen a vegades objectes (exercicis amb bastons, per exemple), instruments de percussió, l'escriptura o elements de la memòria personal.

Hi hauran dues breus xerrades: una sobre la postura i sobre les tensions musculars excessives des de la perspectiva anatòmico-fisiològica, i l'altra sobre la relació que pot existir entre aquestes tensions i els aspectes psicològic i emocional de la persona; cal destacar que els comentaris són a nivell general.

A Través del Cos: treball lúdic i jocs molt seriosos!

info@rebeccasimpson.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 inici

descripció del curs

writer - opera librettist

actor and voice actor

currículum

comentaris d'estudiants

links opera

contacte

 

 

Foto sala